Åkeri Skåne

Av Sveriges alla regioner så är Skåne en av dem som växer allra fortast. Små och stora företagare frodas och den årliga tillväxten är mycket god. Många ställs dock inför problem i relation till transportföretag som inte håller måttet. Men det finns seriösa åkerier i Skåne och ett av dessa är Expressbolaget Budservice. Vi hjälper företag att maximera sin tillväxt och produktivitet genom att tillhandahålla transport- och budbilar i alla dess storlekar. Vi ställer även höga krav på våra förare och anställer bara de bästa – allt för att du som kund ska kunna lämna över ditt gods till oss utan att behöva oroa dig.

 

Vi kan Skåne

Expressbolaget Budservice grundades i Skåne för över 30 år sedan och har därför unika kunskaper om hur man bäst transporterar gods i regionen. Skåne är vårt hem och som sig bör så är vi välbevandrade i landskapets geografi – från Trelleborg och Simrishamn till Båstad och Osby. Att vara det bästa åkeriet i Skåne innefattar inte att ha de största bilarna och mest personal – det handlar om lokal kännedom och erfarenhet från att framgångsrikt ha verkat i regionen i årtionden med kunden i främsta led. Vi erbjuder våra tjänster till alla kunder, oavsett om du behöver:

 

  • Flytta ditt kontor från Ystad till Höganäs
  • Hämta en byrå i Höör och lämna den i Bromölla
  • Köra en fryspall från Kävlinge till Ängelholm
  • Eller frakta farliga laster mellan Lomma och Hässleholm

 

Har du ett transportjobb så är vi åkeriet i Skåne som kan genomföra det. Under årens lopp har vi etablerat oss som ett mycket pålitligt transportföretag för både brådskande expressleveranser och prispressade ekonomileveranser. Vi har en tjänst för varje jobb och tvekar inte att anpassa oss efter dina behov.

 

Med miljön och kunden i fokus

Vårt anseende är något som vi värderar väldigt högt och våra kunder ska alltid känna sig nöjda med våra tjänster. Du är välkommen att kontakta vår kunniga kundtjänst på telefon eller e-post för att få prisuppgifter och information om våra tjänster. Även miljön i Skåne ligger oss varmt om hjärtat, och därför gör vi allt för att göra ett så litet avtryck som möjligt i vår verksamhet. Våra moderna fordon lever upp till alla miljöregler och vi vidareutbildar oss ständigt för att optimera vår arbetsgång och våra rutiner.