Budbil Skåne

Sedan mer än 30 år har Expresbolaget Budservice i Helsingborg varit ett ledande bud i Skåne och erbjudit kunder med alla behov heltäckande tjänster inom bud och transport. Anlitar du oss som budbil i Skåne kan du räkna med att vi svarar upp mot alla krav önskemål du har. Vi utför både expressleveranser under en timme, eller ekonomibud med garanti på leverans inom 24 timmar. Våra chaufförer har både utbilding, certifiering och erfarenhet att utför alla sorters bud. Vi täcker till exempel områden som kyl- och frystransport samt ADR (farliga varor).

Som kund hos oss får du alltid:

  • Blixtsnabba leveranser med Skånes bästa chaufförer
  • En professionell och lyhörd kundavdelning som alltid ger dig svar på frågor och statusuppdateringar
  • En välrenommerad tjänst som ger dig maximal valuta för dina pengar

En budbil i Skåne med fokus på miljön

Vi arbetar i en bransch där ett stort fokus i miljödebatten kring föroreningar riktats mot bud- och transportbranschen. Vi har därför alla anledning att löpande både internt och externt utbilda oss när det gäller området miljö. Samtliga våra fordon är modern och svarar upp mot dagens industrinorm och vi jobbar givetvis i linje med rådande miljöskyddslagstiftning. I varje led och i varje arbete vi gör ser vi till att åsamka en minimal påfrestan på naturmiljön.

En budbil i Skåne för alla behov

Har du behovet av en budbil i Skåne för privata ändamål eller för företagets räkning? I så fall kan du alltid lita på oss i alla väder. Vi har högsta fokus och prioritet på alla kunder, stora som små, och vi är konstant punktliga i våra leveranser. Det gör att du utan tvekan kan känna dig lugn i stormen om du har ett ilande ärende med en försändelse du måste få iväg.

Tveka inte att höra av dig till oss – vi finns här för dig.