Budfirma Skåne

Skånes företagande växer så det knakar. Inte minst tack vare det strategiska läget mot Danmark är landskapet en Sveriges starkast växande regioner. Av naturliga skäl ökar då också behovet av en en budfirma i Skåne som snabbt, smidigt och punktligt kan nå fram med kunders försändelser. Expressbolaget Budservice i Helsingborg är alternativet som alltid svarar upp mot kunders höga krav om säkra och pålitliga leveranser. Vi kan ta på oss det allt inom olika budtjänster och lova att vi verkligen klarar av det oklanderligt och alltid i tid. Med över 30 år i branschen är vi en budfirma i Skåne som alltid är att räkna med.

Trygga tjänster

Vårt rykte betyder allt för oss. Sedan Expressbolaget Budservice grundades har vi anammat trygghet i vår företagsvision. Det skall helt enkelt kännas komfortabelt och pålitligt att anlita oss din budfirma i Skåne. För våra tjänster innebär trygghet att du som kund:

  • Alltid kan räkna med att dina försändelser hämtas upp och lämnas i tid
  • Har en garanti på att transport och godshantering går tryggt till
  • Får raka och transparenta svar gällande helhetslösningar och priser
  • Bemöts av trevliga medarbetare på telefon/mail som vi vet vad de håller på med

En budfirma i Skåne med den bästa personalen

Genom åren har vi arbetat inom bud och transport med allt från små enmannaföretag till större industrier. Våra personalstab består av:

  • En kundavdelning som är snabb, effektiv och trevlig att ha att göra med.
  • Chaufförer som är fullt utbildade inom sitt område och kan handskas med kyl- och frysvaror samt farligare gods (ADR).
  • En ledning som som kan allt som avser speditions-, transport- och budtjänster.

Hör av dig till oss idag!

Vi finns alltid tillgängliga på telefon eller email när du vill ha hjälp av en budfirma i Skåne som du kan förlita dig på. Hör av dig till oss redan idag, vi finns här för dig!