Om oss

Det var 1984 som företaget Budservice slog upp dörrarna i Bjuv, strax utanför Helsingborg. Grundarna Jan och Gun Gustavsson skulle bli ganska kortvariga i orten Bjuv då kunder började strömma in i ett rasande tempo, vilket fick som följd att man raskt fick expandera verksamheten och flytta till större lokaler i Helsingborg. Några år senare köpte Budservice den kompletterande verksamheten Expressbolaget. Tillsammans bildade de bolaget Expressbolaget Budservice i Helsingborg som än idag har sina huvudlokaler i Helsingborg.

Ny ledning

År 2008 valde Jan och Gun Gustavsson att trappa ned och lämna över VD-posten till sonen Kenneth. Tillsammans med sin fru styrde Kenneth företag till fina framgångar. Våren 2014 köpte företaget Lummern Förvaltning AB upp Expressbolaget Budservice. Den nya bolagsledningen består sedan dess av Lummern Förvaltning AB samt Kenneth Gustavsson som ämnar stanna kvar på företaget för att utveckla tjänsterna.

Personlig service och lyhördhet

Expressbolaget Budservice har en lysande förmåga när det gäller att sätta kundens behov i centrum. Detta har lett till många nöjda och glada återkommande kunder och en ökad orderingång. Med fokus på miljö, service och trygga tjänster växer företaget vidare organiskt och tar mark på flera ställen i Sydsverige.

Starkt lokalt över hela Skåne

Expressbolaget Budservice har ett starkt fäste över hela Skåne. Med en gedigen vagnpark och en stark och välutbildad personal kommer bolaget satsa hårt för att utveckla befintliga och nya tjänster med målet att bli Sydsveriges bästa alternativ inom lokal transport och bud.